Logo deventerpost.nl


Op 13 juni 2017 oefende het Nederlands vrouwenteam in De Adelaarshorst tegen Oostenrijk ter voorbereiding. (Foto: Erik Pasman) 
Op 13 juni 2017 oefende het Nederlands vrouwenteam in De Adelaarshorst tegen Oostenrijk ter voorbereiding. (Foto: Erik Pasman)  (Foto: Erik Pasman)

Women's Euro 2017 en Soccer Camps in voetbalstad Deventer

  Sport

DEVENTER - Go Ahead Eagles speelt de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/2018 op vrijdag 25 augustus tegen NEC. Maar voordat de Deventenaren aftrappen voor een nieuw seizoen in de Jupiler League, is De Adelaarshorst vijf keer het toneel van een wedstrijd tijdens Women's Euro 2017.

 Women's Euro 2017, het Europees Kampioenschap voor vrouwen, vindt dit jaar plaats in Nederland. Naast Deventer zijn ook Doetinchem, Utrecht, Tilburg, Breda, Rotterdam en Enschede de speelsteden waar zestien landenteams strijden om de Europese titel.

Afgelopen zondag won het Nederlands vrouwenteam in Utrecht de openingswedstrijd van WEURO 2017 met 1-0 van Noorwegen. De Adelaarshorst vormt deze zomer het decor van Oostenrijk - Zwitserland (dinsdag 18 juli), Zweden - Rusland (vrijdag 21 juli), Noorwegen - Denemarken (maandag 24 juli), Schotland - Spanje (donderdag 27 juli) en een kwartfinalewedstrijd (zondag 30 juli). Voor kaartverkoop en meer informatie: zie www.weuro2017.nl.

Soccer Camps
Niet alleen WEURO 2017 strijkt deze zomer neer in Deventer. Ook de Go Ahead Eagles Soccer Camps doen eind juli Deventer weer aan. Op 24, 25 en 26 juli is sportpark De Horsterhoek van SV Schalkhaar de locatie waar een Go Ahead Eagles Soccer Camp plaatsvindt.

Alle drie dagen van het Soccer Camp vinden plaats van 10:00 – 16:00 uur. Onder leiding van gediplomeerde trainers van de Go Ahead Eagles Soccer Camps wordt een vernieuwd gevarieerd veld- en animatieprogramma afgewerkt. Alle deelnemers ontvangen na afloop een persoonlijk certificaat als bewijs dat er is getraind als een échte Eagle. Hiernaast ontvangen de deelnemers een eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue (bestaande uit shirt, broek en kousen), krijgen ze tips van eerste elftalspelers en maken ze kans op leuke Go Ahead Eagles prijzen.

Ook voor de lunch, tussendoortjes en meerdere malen drinken wordt gezorgd. Deelname aan een driedaags Go Ahead Eagles Soccer Camp bedraagt 129 euro. Op 22, 23 en 24 augustus wordt er een Go Ahead Eagles Soccer Camp georganiseerd bij Sportclub Deventer.

Op de website www.ga-eagles.nl/soccercamps is alle informatie over de Go Ahead Eagles Soccer Camps te vinden.

Reageer als eerste