• Alles
 • (4)
  Sport
 • (9)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Parilis Concordia speelt in Bergkerk

zondag 20 september 15:00 uur

Foto:


Deventer - Parilis Concordia speelt op zondag 20 september om 15 uur in de Bergkerk te Deventer een nieuw programma in een prachtige bezetting met o.a. harp, fagot, blokfluit, hobo en orgel.

‘La Follia della Cura – Muziek als medicijn’  is de titel van het nieuwe programma van ensemble Parilis Concordia. Met dank aan het Fonds Podiumkunsten heeft Parilis Concordia de mogelijkheid om een tweetal concerten te organiseren waarin dit programma te horen zal zijn.

Het programma ‘La Follia della Cura’ werd door de vijf musici ontwikkeld als reactie op de tijd waarin we leven. Een tijd waarin we als mensen opnieuw ons standpunt moeten bepalen ten opzichte van leven, ziekte en dood.
Hoop, strijd, vreugde en melancholie maar ook naïviteit, verdriet en waanzin komen aan de orde. Met als rode draad de Passacaglia van het Leven over het onvermijdelijk sterven.

De musici van Parilis Concordia spelen op een keur aan instrumenten. Een afwisselend programma met harp, barokfagot, blokfluiten, barokhobo, contrafagot en spinet brengen een klankwereld tot leven waarin de muziek van o.a. Monteverdi en Zelenka te horen zal zijn en zelfs de COVID-fuga geen afstand hoeft te houden.


Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/parilis-deventer
Vanwege de richtlijnen van het RIVM is het noodzakelijk om voor deze concerten te reserveren.


deel deze activiteit

Locatie

Bergkerk
Deventer
Bergkerkplein 1Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden