• Alles
 • (4)
  Sport
 • (9)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Beethovenjaar met Rogeri Trio

zondag 18 oktober 19:30 uur

Eigen foto

Het jaar 2020 is het Beethovenjaar. Wij vieren dat Beethoven 250 jaar geleden geboren is. Ter gelegenheid daarvan hebben wij uitgenodigd het Rogeri Trio dat met een speciaal samengesteld programma naar Bathmen komt.

Het Rogeri Trio bestaat uit Cobi Berculo - viool, Jaap Sytsma - cello en Marjés Benoist - piano. Violiste Cobi Berculo studeerde samen met Jaap Sytsma aan het Conservatorium van Amsterdam. Ze speelden samen veel kamermuziek o.a. viool-cello's duo's waarbij ze gecoacht werden door hun leraren Davina van Wely, Herman Krebbers en Tibor de Machula. Marjés Benoist studeerde aan het Conservatorium bij Jan Odé, Jan Wijn en Hans Dercksen. Vervolgde haar studie in Rome bij Guido Agosti en studeerde daarna nog 2 jaar aan het Tsjaikovsky Conservatorium in Moskou bij meesterpianist Yevgeny Moguilevsky. In Bathmen staan op het programma pianotrio's van Beethoven en zijn tijdgenoten Hummel en Haydn.

Er is geen pauze! Aanvang: 19.30 uur.

In verband met de maatregelen die genomen zijn i.v.m. Covid 19 is het alleen mogelijk kaarten via de mail te reserveren. Op de website www.muziekkringbathmen.nl kunt u de kaarten bestellen.


deel deze activiteit

Locatie

Dorpskerk
Bathmen
Kerkplein 3
7437al


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden