• Alles
 • (19)
  Film
 • (1)
  Sport
 • (9)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (5)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Schrijfcafe Deventer, De toekomst is NU!

woensdag 4 november 10:00 t/m 12:00 uur

Het Deventer Schrijfcafé start weer op woensdag 4 november. We gaan op creatieve schrijfreis en maken gedichten en verhalen, die we met elkaar delen.

Het thema is 'De toekomst is nu'. Dat is tevens het thema van de gedichten wedstrijd, waarvoor je jouw zelfgemaakte gedicht kunt insturen. Bij mij kun je vast oefenen! We maken en tijdreis, van verleden, naar heden en op naar de toekomst! Ik werk met een klein groepje van maximaal 8 schrijvers en je bent van harte welkom aan de grote schrijftafel! Koffie en thee staan klaar. We houden goede afstand en in deze tijd is het juist fijn te schrijven en samen te delen!

Petra: ‘Bij mij ga je mee op schrijfreis. Je kunt je twee uur lang heerlijk onderdompelen in schrijven, lezen en luisteren naar elkaar. Heb je altijd al een haiku, elfje of een rondeel willen leren maken? Dat kan in deze creatieve schrijfworkshop!

Via deze onderstaande link tref je meer informatie aan. Meld je aan via; petra.kremer@home.nl

https://www.bibliotheekdeventer.nl/actueel/agenda/1834-schrijfcafe?fbclid=IwAR3t0di2ksQAQFML4tcZ6hP6bBcRiJPDEGkRXprCcJAp8yyzIJ4Tx5Szxu0

Het Schrijfcafé is iedere eerste woensdag van de maand, in de prachtige nieuwe bibliotheek in Deventer aan de Stromarkt. De kosten zijn € 15,- inclusief 2 koffie en thee.

Het is de bedoeling dat je zelf een pen, papier en/of laptop/tablet meeneemt. ?

Het schrijfcafé wordt georganiseerd door Petra Kremer. Ze is gecertificeerd trainer "Luisteren naar je Pen". Tevens is ze actief in de jongeren jury van de Deventer gedichtenwedstrijd en medeorganisator van het Groot Deventer Dictee.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Deventer
Deventer
Brink 70Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden