• Alles
  • (1)
    Theater
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Evenement

Zeldzaam Mooi Markt bij Fooddock Havenkwartier Deventer

zondag 26 mei 11:00 uur

Foto:

Deventer - Op zondag 26 mei staan meer dan 75 lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers op de Zeldzaam Mooi Markt op het buitenterrein van Fooddock in het Havenkwartier in Deventer.

Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten en ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen. Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt die ene unica en is er voor ieder wat wils.

Van houten (woon)accessoires, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kunst, kleding, sieraden en nog heel veel meer. In de historische silo van Fooddock schuif je gezellig aan om heerlijk te eten. Langs de kant vind je allerlei keukens met elk hun eigen specialiteit. Je vindt hier van alles: van duurzame sushi tot biologische frieten, ambachtelijke hamburgers, frozen yoghurt en nog veel meer. Zo kan iedereen zijn favoriete gerechten proeven na een bezoekje aan de Zeldzaam Mooi Markt.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op de Zeldzaam Mooi Markt zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Waar: Fooddock Deventer Zuiderzeestraat 2 7411 MC Deventer

Wanneer: 26 mei 2019 van 11:00 tot 17:00 uur

Toegang gratis

Meer informatie: https://www.zeldzaammooi.com en https://www.facebook.com/ZeldzaamMooi

 


deel deze activiteit

Locatie

Fooddock
Deventer
Zuiderzeestraat 2
7411mc


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden