• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Cursus vrouwenhartcirkel

maandag 1 juni 9:00 - 10:30 uur

Ben jij op zoek naar een verdieping en ondersteuning in je zelfontwikkeling? Zou je graag meer in balans komen?

Deze ochtenden geven je nieuwe inspiratie en enkele mooie inzichten over jezelf. Voel je welkom!

In de vrouwenhartcirkel komen we vooral bij elkaar in stilte. We verdiepen hierdoor het contact met ons hart en worden bewuster van wat we hierin los te laten hebben en waar je meer ruimte aan wilt geven. Als een moment van bezinning in en met de natuur.

We starten de ochtend altijd met een meditatie of oefening om meer in het hier en nu te komen, je te bevrijden van het overbodige denken en minder in de doe-modus te blijven zodat we meer innerlijke rust ontwikkelen. Daarna wandelen we in stilte in de natuur en lopen ook met verschillende loopmeditaties. Verder zullen we op mooie plekken stilstaan, in krachtcirkels, ons voeden met de kracht en schoonheid van de natuur, mediteren, zetten we intenties neer en zullen we vanuit mindfulness aandachtig aanwezig zijn. Ook verbinden we ons met de elementen aarde, water, vuur en lucht, de zon en de maan in de natuur en vanuit hier maken we contact met onszelf. Waarin we kijken, voelen en luisteren wat er in ons zelf geraakt of gespiegeld wordt. Zo neem je elke les een ervaring mee waarin je je herkent hoe je je beperkt of wat je nodig hebt om je eigen leven te leven.

De vrouwenhartcirkel start woensdagochtend 11 maart van 9.00 uur tot 10.30 uur. En bestaat uit 7 lessen, 1 keer per 14 dagen.

De cursus wordt gegeven door Davida van Beckhoven

Voor aanmelding of vragen kun je mij bereiken via info@centrumhestiada.nl of via 0623423541 (ook whatsapp)


deel deze activiteit

Locatie

Randerbos
Diepenveen
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden