• Alles
 • (1)
  Algemeen
 • (5)
  Sport
 • (14)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (6)
  Muziek
 • (1)
  Kinderevenement

Optreden DEVENTER SWINGORKEST

zondag 27 september 14:00 t/m 16:00 uur

Het Deventer Swing Orkest (DSO) is een bigband-formatie met een uitgebreid repertoire met onder andere heerlijke swing, maar zeker ook latin en funk staan op het repertoire. De band staat onder leiding van Ywo Lamonaca. Heerlijke muziek om op te dansen, naar te luisteren in concertopstelling, of tijdens een opening of receptie. We bezitten een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Ons repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers. Onder het motto “Jazz, Blues en Swing the” nodigen we u graag uit eens te komen luisteren bij één van onze optredens.

www.deventerswingorkest.nl

Het orkest bestaat uit een groep van 21 enthousiaste muzikanten. Daarvan spelen er: 6 saxofoon, 3 trombone, 5 trompet, 1 piano, 1 drum, 1 gitaar en 1 bas gitaar. Zangeres Marije Wielinga, zanger Oscar Pauw en dirigent Ywo Lamonaca maken de groep compleet. U kunt genieten van Swing, Pop, Latin tot Jazz. Muziek uit de 50’er jaren tot heden met nummers als Sway, The Best of Basie, Modern World, Hey Mambo, Antiqua, Splanky en nog veel meer. De muziek is om op te dansen, naar te luisteren of om bij weg te dromen. Meer weten? Ga dan naar www.deventerswingorkest.nl of www.facebook.com/Deventer-Swing-Orkest.

Het Deventer Swing Orkest (DSO) is een bigband-formatie en staat onder leiding van Ywo Lamonaca. Ze spelen muziek om op te dansen, naar te luisteren in concertopstelling of tijdens een opening of receptie. Ze bezitten een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Het repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede Blues, latin en populaire en dansbare nummers.


deel deze activiteit

Locatie

Vogeleiland
Deventer

postcode


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden