• Alles
 • (2)
  Fiets-Wandeltocht
 • (3)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Sport
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (1)
  Cursus-Workshop

Avond van het Kookboek

maandag 11 november 17:00 uur

Foto:

Deventer - Deventer Verhaal, Theater en Restaurant Bouwkunde en Boekhandel Praamstra presenteren op maandag 11 november voor de derde keer de Avond van het Kookboek.

's Middags om 17 uur zijn de Britse topauteur Claudia Roden en Freddy Tratlehner (De Jeugd van Tegenwoordig) te gast in Boekhandel Praamstra. Zij en vele andere culinaire auteurs zullen in de boekwinkel hun boeken signeren. 's Avonds verplaatst het feest zich naar Theater en Restaurant Bouwkunde, waar Jonah Freud (De Kookboekhandel) en Garrelt Verhoeven (Deventer Verhaal) in gesprek gaan met een keur aan auteurs over hun nieuwste kookboeken.

De signeersessie bij Boekhandel Praamstra begint om 17 uur en is gratis toegankelijk voor bezoekers.

De Avond van het Kookboek start om 20.00 uur in Theater Bouwkunde. Voorafgaand aan de avond serveert Restaurant Bouwkunde vanaf 18.00 uur een speciaal 3-gangen diner. Kaarten voor de Avond van het Kookboek kosten € 12,50 (inclusief toegang tot de rondleiding over de expositie BLIK in Museum De Waag op maandag 11 november aanvang 15.45 uur) en zijn verkrijgbaar via Theater Bouwkunde.

Een kaart voor de Avond van het Kookboek inclusief 3-gangen diner kost €47,50 (exclusief drankjes). Het diner is een aanschuifdiner bij elkaar aan tafel, met alle auteurs. Wees er snel bij als je wilt aanschuiven want het aantal plaatsen is beperkt.

Meer informatie en tickets via de website van Theater Bouwkunde http://www.theaterbouwkunde.nl/programma/archief/avond-van-het-kookboek/


deel deze activiteit

Locatie

Boekhandel Praamstra
Deventer
Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden