• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Kaartjes maken, dorpstafel, & spelletjes

woensdag 1 juli 14:00 - 16:00 uur

De Kuip

Elke woensdagmiddag worden er kaartjes gemaakt en spellen zoals Rummikup gespeeld, maar ook is er de dorpstafel in Gemeenschapshuis De Kuip

Mee doen is gratis. Het nemen van 1 consumptie is verplicht.

Iedereen is welkom.

Kaartjes maken

Het kaartjes maken is onder begeleiding van mevrouw Krijt en kost € 0,50 per gemaakt kaartje.

Dorpstafel

Een echte tafel waar aangeschoven kan worden om gezellig gezamenlijk een kop koffie of thee te drinken. Waar je je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar het verhaal van een ander. Een plaats waar je ideeën kan delen. Zonder lidmaatschap, papieren of ander gedoe; er voor elkaar zijn. Elkaar steunen daar waar nodig. Omdat elkaar ontmoeten vaak niet meer vanzelf gaat.

De dorpstafel is geheel vrijblijvend. Naast een praatje maken kan er ook gebiljart of gedart worden. Of wat dacht u van een spelletje klaverjassen, sjoelen of rummikuppen. Of kom gewoon een krantje lezen.

Maar ook als u ergens een vraag over heeft kunt u in De Kuip terecht. Deze hoeft natuurlijk niet over De Kuip te gaan. Ook kunnen de mensen van De Kuip het misschien voor u op internet opzoeken of koppelen aan de juiste instantie. Op dit moment worden er allerlei activiteiten ontwikkelt in De Kuip. Mocht u nog een idee hebben dan kunt u deze ook inbrengen op de dorpstafel.

Meer weten bel dan nu met 0570 65 14 10 of mail met info@de-kuip.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Gemeenschapshuis De Kuip
Colmschate
Bloemendalsweg 1b
7429al


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden