• Alles
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (2)
  Theater
 • (1)
  Evenement
 • (3)
  Muziek

Krachtvoer workshop Enneagram deel 1

donderdag 12 maart 9:00 t/m vrijdag 12 juni 12:00 uur

Krachtvoer ontbijt en workshop Enneagram deel 1

De eerstvolgende Krachtvoer ontbijtbijeenkomst is op donderdag 12 maart van 9.00 tot 12.00 uur in het Mr. Geertshuis aan de Assenstraat 20 in Deventer.

Na het gezamenlijke ontbijt zal Nynke Noordhof het eerste deel van de workshop Enneagram presenteren. Het tweede leerzame deel van de workshop staat donderdag 9 april op het programma.

Het Enneagram is een model dat negen persoonlijkheidstypes beschrijft. Enkele voorbeelden: of altijd graag anderen willen helpen, of altijd de harmonie proberen te bewaren, of steeds alles willen verbeteren / perfectioneren. De methode gaat ervan uit dat ieder mens zich in één van de negen types herkent. Dat geeft inzicht over motivering van standpunten en een grotere kans op begrip en waardering voor elkaar,

Nynke Noordhof is sinds 2011 gecertificeerd enneagramtrainer.

Krachtvoer is bedoeld voor mensen ‘in between jobs’ die op zoek zijn naar nieuwe, zinvolle levensinvulling (betaald of onbetaald). Deelnemers komen in een ontspannen sfeer bij elkaar voor inspirerende bijeenkomsten. Deze variëren van een workshop tot een presentatie over kernkwaliteiten. De kracht van de bijeenkomsten zit vooral in onderlinge aandacht, respect en samen werken aan geestelijke vitaliteit.

Meedoen?

Aanmelden kan via het e-mailadres van Krachtvoer krachtvoer.deventer@gmail.com of via telefoonnummer 06 – 5344 4581. Deelname aan het ontbijt kost € 2,00.

U bent van harte welkom.


deel deze activiteit

Locatie

Meester Geertshuis
Deventer
Assenstraat 20
7411jt


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden