• Alles
  • (1)
    Algemeen

mindfulness wandelcursus

maandag 18 november 9:00 - 10:30 uur

Ervaar je dat je soms teveel in je hoofd blijft zitten? Vind je het moeilijk om je te ontspannen of rust in jezelf te vinden? Of vind je het lastig om een rustmoment voor jezelf in te lassen?

Mindfulness wandelen is een goede manier om meer uit je hoofd en in je ontspanning te komen. De ochtenden zijn zo een moment van aandacht voor jezelf en een moment om meer in je lichaam te komen en meer in het hier en nu te zijn.

Elke les starten we in het bos met een oefening of meditatie om bewust aandacht te geven aan ons zelf, onze aarding en adem.

We wandelen daarna in stilte met verschillende loopmeditaties in de natuur om zo te leren hoe je meer in je lichaam kunt blijven en hoe je beter met je aandacht in het hier en nu kunt zijn. We laten ons tevens voeden door aandachtsoefeningen in de natuur om zo te leren onze gedachtes beter los te laten. Ook verbinden we ons met het hart om zo te leren hoe je de criticus in jezelf minder aandacht kunt geven. Door zo aandachtig te lopen gaan we vanzelf meer genieten. Je zult ervaren hoe het je dag positief beïnvloed.

De oefeningen in deze ochtenden zijn ook om thuis te kunnen toepassen en in je dagelijkse leven meer innerlijke rust en compassie te kunnen gaan ervaren.

Er worden weer nieuwe cursussen gegeven vanaf maandag 2 september en woensdag 11 september in het Randerbos, van 9.00- 10.30 uur door Davida van Beckhoven. De cursus bestaat uit 7 lessen. Meer informatie is te vinden op www.centrumhestiada.nl

Opgave of vragen kan telefonisch of via whatsapp op: 0638481249 of via mail info@centrumhestiada.nl


deel deze activiteit

Locatie

Landgoed Nieuw Rande
Diepenveen
Schapenzandweg 7Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden