• Alles
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Evenement

Moord op de Wega

woensdag 24 juni 20:00 t/m zaterdag 4 juli 20:00 uur

Met veel plezier presenteert Beumer&Drost de theaterthriller ‘Moord op de Wega’

---naar het recent gepubliceerde nieuwe/oude boek van Marten Toonder---

Op 24 t/m 28 juni en 2, 3 en 4 juli, in Theater Bouwkunde te Deventer, beleeft u een unieke en intieme theaterervaring: Geheel Covid19-proof, onder het genot van een drankje, gezeteld op 1,5 meter afstand van elkaar en van de toneelspelers, vertolken Peter Drost en Paul R. Kooij alle rollen in deze klassieke whodunit.

Peter & Paul 'jongejannen' voor je ogen, lees; 1,5 meter, één van de eerste boeken van Marten Toonder aan elkaar. Aan boord van de SS Wega wordt de ene na de andere moord gepleegd. MacNab is journalist, Sixma is de kapitein, samen lossen ze als tot elkaar veroordeelde detectives de misdrijven op. Acteren op de vierkante meter. Een ontspannen spannende voorstelling. De term 'Jongejannen' stamt uit 1899, maar wat houdt het in? Lees hier een interessant artikel door Onze Taal.

Uniek Tafeltheater

Beumer&Drost bedacht eind 2019 het Tafeltheater: compact en flexibel opgezette voorstellingen die overal gespeeld kunnen worden. In theaterzalen, huiskamers, schuren, buurtcentra en buitenhuizen. U boekt de voorstelling en wordt daarmee per direct directeur van uw eigen schouwburg. Het concept is als volgt. U neemt contact op met Beumer & Drost, spreekt een datum af en betaalt een uitkoopsom. Wij komen optreden en u mag zelf kaartjes verkopen en drankjes en hapjes om uit de kosten te komen. Heel simpel!

Deze Tafeltheater opzet valt nu zo opvallend samen met de huidige, door omstandigheden gedicteerde, voorwaarden dat het een jaar vervroegd wordt gelanceerd. Boek nu uw tickets voor de 1e productie 'Moord op de Wega'.

https://beumerendrost.nl/voorstellingen/moord-op-de-wega/

Tickets

entree & drankje €20,- inclusief BTW.

Ga naar www.beumerendrost.nl

Dineren

Wilt u van tevoren dineren in restaurant Bouwkunde? Dat kan!

Bel 0570 – 614075 of mail naar info@restaurantbouwkunde.nl

Tafeltheater

Wilt u deze voorstelling zelf boeken?

info@beumerendrost.nldeel deze activiteit

Locatie

Theater Bouwkunde
Deventer
Klooster 2-4 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden