• Alles
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Evenement

Speeddaten voor senioren in Teuge

dinsdag 7 juli 14:00 uur

Links Getty Schepers (DatingOost) en Carlijn Talens (De Hangar vliegveld Teuge) organiseren een speeddate voor senioren in De Hangar met uitzicht op vliegveld Teuge op dinsdagmiddag 7 juli 2020.

‘Spatwandje’ op tafel geeft coronaproof speeddaten een kans

Alleenstaande senioren gaan speeddaten in Teuge

TEUGE – Dinsdag 7 juli kunnen alleenstaande senioren vanaf ± 63-75 jaar elkaar ontmoeten tijdens een speeddate in brasserie De Hangar met uitzicht op vliegveld Teuge (tegenover de klootschietersvereniging en de tennisbaan). Geheel coronaproof speeddaten.

“De lange periode van eenzaamheid en thuisquarantaine was voor alleenstaanden heel moeilijk,” weet Getty Schepers, koppelaar van relatiebemiddelingsbureau DatingOost.

“Soms totaal afgezonderd van kinderen, vrienden en geen (vrijwilligers)werk of clubjes, was het een hard gelag. Wij kunnen daar met ons unieke event verandering in aanbrengen. “

Er is enorm veel vraag naar speeddates voor senioren; het is voor de deelnemers een makkelijke, maar ook erg leuke manier om meer mensen te leren kennen op één middag. Een speeddate voor senioren is uitzonderlijk voor het oosten van het land. “Wij zijn het enige datingbureau dat zoiets organiseert. In heel Nederland is überhaupt nog geen live speeddate georganiseerd. Alles gaat nog online. Er is een grote kans dat juist díe ene leuke man of vrouw er tussen zit waar jij naar op zoek bent. Je kunt elkaar in de ogen kijken. Je hoort haar lach, je ziet zijn geïnteresseerde blik. Onze ervaring is dat er altijd meerdere matches zijn na afloop en dat er, echt iedere keer opnieuw, een blijvend stelletje uit voortkomt. Dat is echt fantastisch. Twee mensen weer gelukkig. Daar doen we het voor.”

DatingOost richt zich op 40+singles uit Oost-Nederland met een eigen datingsite, relatiebemiddeling, speeddates en singlescafe’s. “Speeddaten is nu het makkelijkst te realiseren, ondanks alle beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt,” stelt Getty.

Ze zijn goed voorbereid, vertelt ze. “Op ieder tafeltje komt een plexiglas ‘spatwandje’ zodat de alleenstaanden veilig met elkaar kunnen babbelen tijdens de 8 minuten durende kennismaking. Daarna schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Alles onder onze begeleiding. Op iedere tafel staat een pot desinfecterende handgel. Er zijn plastic handschoentjes en voor de liefhebbers zijn er zelfs mondkapjes voorradig.”

Iedere deelnemer wordt persoonlijk ontvangen bij de entree door het team van De Hangar. Dit moet i.v.m. de corona check. Het enthousiaste team van De Hangar zorgt er ook voor dat er genoeg afstand is tussen de tafels van de deelnemers; aan alles is gedacht.”

Wat is speeddaten?

Dinsdagmiddag 7 juli gaan 11 alleenstaande dames en 11 heren tussen de ±63-75 jaar in een gesprekje van ±8 minuten ervaren of er een klik is tussen hem en haar. Op hun eigen lijst met pen, die de deelnemers mogen houden, noteren ze ja of nee bij diegene die voor hen zit. Deze lijst wordt na afloop ingeleverd bij de organisatie en binnen een week volgt de uitslag via mail. Wanneer man én vrouw bij elkaar ‘ja‘ hebben ingevuld is er een match. Dan krijgen ze elkaars telefoonnummer om nog een keer ‘op date’ te gaan. Later zal blijken of er daadwerkelijk een klik is tussen beiden.

Deelname is €35,- incl. koffie en een hapje en drankje in de pauze. Aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via www.DatingOost.nl of DatingOost 0546-492899Speeddaten voor senioren in De Hangar met uitzicht op vliegveld Teuge op dinsdagmiddag 7 juli 2020. DatingOost.nl
Speeddaten voor senioren in De Hangar met uitzicht op vliegveld Teuge op dinsdagmiddag 7 juli 2020. DatingOost.nl
Speeddaten voor senioren in De Hangar met uitzicht op vliegveld Teuge op dinsdagmiddag 7 juli 2020. DatingOost.nl
deel deze activiteit

Locatie

De Hangar
Teuge
de Zanden 103
7395pg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden