• Alles
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Evenement

Speeddaten voor senioren

dinsdag 7 juli 14:00 uur

Speeddaten voor senioren in Teuge The Hangar door DatingOost.

TEUGE – Na maanden van voorbereiden kan DatingOost weer alleenstaande senioren ± 63-75 jaar verwelkomen voor een speeddate, geheel coronaproof. Na de thuisquarantaine, afgezonderd van kinderen, vrienden en clubjes was er veel eenzaamheid voor de senioren. “Dinsdagmiddag 7 juli zijn singles weer welkom in Brasserie The Hangar naast vliegveld Teuge,” vertelt organisator Getty Schepers.

Speeddaten is een makkelijke en bijzonder leuke manier om tijdens een gesprekje van ±8 minuten andere singles te ontmoeten op één middag. En natuurlijk de kans dat je die leuke man of vrouw tegenkomt die je zoekt.”

DatingOost is goed voorbereid. “Op ieder tafeltje komt een plexiglas ‘spatwandje’, zodat de deelnemers veilig met elkaar kunnen babbelen. Na 8 minuten schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. Alles onder onze begeleiding. Op iedere tafel staat een pot desinfecterende handgel. Er zijn plastic handschoentjes en voor de liefhebbers zijn er zelfs mondkapjes voorradig.”

Aanmelden is noodzakelijk. Persoonlijk welkom bij de entree. Deelname €35,- incl. koffie, hapje en drankje in de pauze. Info via www.DatingOost.nl 0546-492899Speeddaten voor senioren in Teuge The Hangar door DatingOost.
Speeddaten voor senioren in Teuge The Hangar door DatingOost.
Speeddaten voor senioren in Teuge The Hangar door DatingOost.
deel deze activiteit

Locatie

De Hangar
Teuge
de Zanden 103
7395pg


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden