• Alles
  • (1)
    Muziek
  • (1)
    Cursus-Workshop

Tast of Jazz met Tico Pierhagen

zondag 20 juni 16:15 uur

Foto: Onbekend

Na twee livestreams en meer dan een jaar geen publieksconcerten, zal er op 20 juni weer een Taste of Jazz concert zijn in de bibliotheek Deventer. Die zondag treedt de Colombiaans -Nederlandse pianist Tico Pierhagen op met zijn band 'Aguabajo'.

Met zijn band probeert Pierhagen een brug te slaan tussen de muziek uit zijn vaderland Colombia en Europa, waar hij zijn muzikale opleiding heeft genoten. Zijn sound klinkt fris met sterke melodieën die op een geraffineerde manier zijn doorweven met Latin ritmes. Zijn eerste album dateert uit 2011 en is in Colombia opgenomen met plaatselijke muzikanten.

Tico Pierhagen is afgestudeerd aan het conservatorium van Utrecht. Daarnaast heeft hij de titel ‘European Media Master of Arts’ verkregen aan de universiteit van Portsmouth, Engeland. Ook heeft hij vele jaren doorgebracht aan het conservatorium van Rotterdam om zijn pianospel nog verder te verfijnen.? In 2016 kreeg hij de prestigieuze 'Fondo Mixto de Cultura' award van de Colombiaanse overheid als waardering van zijn relevante bijdrage aan de cultuur in zijn geboorteland.

Bezetting:

Tico Pierhagen – Piano

Enrique Firpi – Drums

Dave Breidenbach – Bas

Miguel Boelens – Saxofoon

Frans Cornelissen – Trombone?

Kosten: volwassenen: €11.50, jeugd/studenten: €2.50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Meer informatie en kaarten via www.tasteofjazz.nl.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Deventer
Deventer
Brink 70 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden