Dianne Varenbrink in Yogaschool Tante Sjamaan
Dianne Varenbrink in Yogaschool Tante Sjamaan (Foto: Varenbrink)

Yogaschool Tante Sjamaan opent haar deuren

Deventer - Na jarenlang in verschillende landen werkzaam te zijn geweest, strijkt Dianne Varenbrink met haar Yogaschool neer in Deventer op het Gasfabriekterrein.

Altijd een passende les voor dát moment, doordat de docent goed aanvoelt wat de groep nodig heeft, zonder de individu uit het oog te verliezen De lessen eindigen altijd met een ontspannende geleide meditatie.

Ook zijn er bijvoorbeeld zeer rustige lessen voor wie daar op dit moment behoefte aan heeft. Zachte lessen met een zeer krachtig effect!

Op de maandagavond is er ruimte voor meer diepgang en worden er naast yoga, speciale meditaties en visualisaties gedaan om nog dieper contact met jouwzelf en daarbuiten te leggen. Ook zal er soms bijvoorbeeld een mooie ceremonie gedaan worden. Begin sterker en vol enthousiasme aan de nieuwe week.

Uniek is de tieneryoga. Hier mag je lekker jezelf zijn en leer je dat je precies goed bent én je ook zo te voelen! En er mag ook flink gelachen worden.

Varenbrink wil graag benadrukken dat jij meer kunt dan je denkt en dat je het heft van jouw leven en gezondheid weer in eigen hand kunt nemen en een relaxter, vrolijker leven kunt leiden. Let your Soul Shine! www.tantesjamaan.nl contact@tantesjamaan.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden