<p>Patricia Isaak uit Deventer staat binnenkort in de finale van Mrs Netherlands Universe op 4 oktober 2020 in Rijswijk.</p>

Patricia Isaak uit Deventer staat binnenkort in de finale van Mrs Netherlands Universe op 4 oktober 2020 in Rijswijk.

(

Foto:

)

Patricia gaat voor de titel van Mrs Netherlands Universe

Deventer - Patricia Isaak uit Deventer staat binnenkort in de finale van Mrs Netherlands Universe op 4 oktober 2020 in Rijswijk.

Door Niek Roovers

,,Het begon een jaar geleden, toen een goede vriend, Wim van Wel, een simpele zwart-wit foto van mij maakte, een foto die ik achteloos op facebook postte. Zonder dat ik het gelijk door had, bleek de foto ontelbare keren gedeeld/geliked te worden en werd ik gevraagd om fotoshoots te doen. In die tijd werkte ik als visagist bij evenementen en (tv)shows, dus de modellenwereld was niet nieuw voor mij. Nu zijn de rollen omgedraaid en zit ík in die stoel, ben ik degene waar alles om draait… Het is nog steeds een rare ervaringen, maar stiekem eigenlijk ook wel heel leuk”, vertelt de Deventerse.

,,Een jaar geleden werd ik gevraagd om mee te doen aan Mrs Netherlands Universe. Hoewel ik beter dan ooit in mijn vel zit, leek het mij een idioot idee om de concurrentie aan te gaan met prachtige jonge meiden, die op papier mijn dochter hadden kunnen zijn. Ik was vereerd met de uitnodiging, maar heb er vriendelijk voor bedankt. Toen ik hoorde wat de filosofie achter deze verkiezing was. Mrs Netherlands Universe is dé verkiezing voor vrouwen vanaf een leeftijd van 24 jaar.”

Particia Isaak is een alleenstaande moeder van twee kinderen en 37 jaar jong. Ze kwam met gemak de voorrondes door en staat binnenkort in de finale. Patricia is het bewijs dat echte schoonheid niet aan leeftijd gebonden hoeft te zijn, want zij is een van de oudste finalistes. Een belangrijke factor is dat ze na een lange moeizame periode in haar leven eindelijk balans gevonden heeft. “Mijn wereld staat nu een beetje op zijn kop, van ‘achter de schermen’ naar ‘in de spotlights’. Ik moet nu keuzes maken, want de uitnodigingen voor fotoshoots stromen binnen. Ik voel me gesteund, maar vooral ook gesterkt door de 14 (inter)nationale sponsoren die helpen om mijn nieuwe carrière professioneel vorm te kunnen geven. Uiterlijke schoonheid is iets vergankelijks, niemand blijft eeuwig jong, maar de ware schoonheid zit van binnen en zal altijd blijven stralen. Mits je bereid bent om daar voor te blijven werken. En dus kijk ik gepassioneerd naar mijn toekomst: de tijd ná Mrs Netherlands Universe. Mijn droom is om, naast mijn huidige baan in het verzekeringswezen, actief te blijven in de mediawereld. Daarnaast werk ik samen met een schrijver aan een (autobiografisch) boek. Mijn leven is tot nu toe niet altijd over rozen gegaan en ik denk dat mijn verhaal een voorbeeld kan zijn voor anderen, die het ook niet zo makkelijk hebben gehad.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden