Foto:

Feestelijke heropening Aldi Deventer

Deventer – Op vrijdagochtend 25 september wordt om 8.00 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan het Andriessenplein 35 in Deventer feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Adam Horvâth. 

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. 

In verband met de verbouwing wordt het filiaal op dinsdag 15 september om 13.00 uur gesloten.


De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. Uiteraard zijn coronamaatregelen van kracht in het kader van de veiligheid van klanten en medewerkers. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als een BBQ, Tablet of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Adam Horvâth: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Er worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken bij de verbouwing.

De nieuwe winkel aan het Andriessenplein 35 in Deventer beschikt over voldoende parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08:00 - 20:00 uur, op vrijdag van 08.00 - 20.30 uur en op zondag van 12:00 - 18:00 uur

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden