Meer had hij niet nodig - Het nieuwe boek van Alex Gentjens uit Deventer is verschenen

Deventer - Op vrijdag 11 september is het nieuwe boek 'Meer had hij niet nodig' van Alex Gentjens verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een man van middelbare leeftijd rijdt al dagen in zijn Datsun door de stad. Hij denkt niet aan verdwijnen. Hij denkt aan alles wat hij had: een vrouw, een kind, een huisje in een steeg. Hij denkt aan iedereen die hem vergat. Maar hij heeft hoop dat er ergens iemand is die iets wil geven om een mensenleven. In Meer had hij niet nodig verpakt Alex Gentjens alledaagse dingen in uitdagende en speelse poëzie. De balans tussen melancholie en luchtigheid helpt de lezer aan het einde van een lange dag te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Meer had hij niet nodig is een meeslepende bundel over geboorte en dood en alles wat daartussen zweeft.

Alex Gentjens is een Vlaamse dichter die in Nederland woont. In België was hij sportredacteur. Sinds hij in Nederland woont, is hij freelance tekstschrijver. Gentjens debuteerde in 2018 met Een leeg wit hoofd.

Boekgegevens

Titel: Meer had hij niet nodig

Auteur: Alex Gentjens

Verschijningsdatum: 11-09-2020

Aantal pagina's: 66

ISBN: 9789464035162

Verkoopprijs: € 15,99

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden