Foto:

Felicitaties van de Koning voor het Deventer echtpaar

Deventer - Burgemeester König kwam het-nu Deventer paar Hagens-Mulderij feliciteren met het vijfenzestig jarig huwelijk. De Koning stuurde ook een felicitatie naar het paar, dat nog altijd actief is in de tuin en de vogels en hun eigen potje koken.

Een boog, bloemen en de burgemeester, als dat geen briljanten huwelijk is. Op drie september was het 65 jaar geleden dat het Deventer echtpaar Jan Hagens en Alie Hagens-Mulderij trouwde. 

Jan 89 jaar en geboren in Vorden, is erelid van park en siervogelvereniging Aviornis; hij was twaalf jaar voorzitter van afdeling oost. Hij is nog steeds vogel-liefhebber en houdt diverse vogels in zijn voliéres. 

Alie 87, geboren in Brummen, is nog veel bezig in de keuken. Nadat beiden verhuisden naar Gorssel zijn ze in 1955 getrouwd en aan de Elfuursweg gaan wonen, waar ze hun kinderen hebben grootgebracht. Nu woont het echtpaar alweer 21 jaar in Deventer aan de Johan Wensinkstraat op de vijfhoek.

Behalve de felicitaties van de burgemeester König was er ook een felicitatie van de Koning. Het feest is gevierd te midden van de familie, zoon en kleinkinderen en achterkleinkind met een uitgebreid warm en koud buffet.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden