Foto:

Boekpresentatie ‘Geen grip meer’

Lettele - Zaterdag 17 oktober is de boekpresentatie  van het verhaal: ‘Geen grip meer’. ,,Mijn oma Marie, die de grip op haar leven verliest in de Tweede Wereldoorlog. Vooral wanneer er op het eind van de oorlog Duitse soldaten bij hen thuis verblijven, wordt er flink geschoten rondom de boerderij en de ‘beste kamer’wordt ingericht als operatiezaal”, aldus de schrijfster Marion Kogelman.

Na afloop kan men het boek kopen en laten signeren. De muzikale omlijsting is in handen van het kwartet: Mia Kogelman (klarinet), Bente Boots (trompet), Emiel de Jongh Swemer (altviool) en Camille Bergsma (cello).

Voor de boekpresentatie kan men zich aanmelden door een mailtje te sturen naar opvoeden@marionkogelmanbloo.nl. Deze bijeenkoms is via een live-stream te volgen op de Facebookpagina van Marion Kogelman en later terug te kijken via www.marionkogelman.nl.

Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door: Werkgroep herdenking 4 mei Lettele, heilige Nicolaaskerk Letele en de sponsoren: Rabobank Salland, Stichting Wesselings van Breemen, Gemeente Deventer, WijDeventer, Stichting Vrienden van de Nicolaas, Linde Oude Molen, Plaatselijk Belang Lettele, Dorpsarchief Lettele en Ondernemersverening Lettele.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden