Foto:

Dostojevski strijkkwartet speelt in de Lebuinuskerk

Deventer – Vier getalenteerde strijkers verzorgen in een energiek en bevlogen samenspel op 3 oktober een prachtig optreden in de Lebuinuskerk. Het concert is van 15.00-16.00 u.

Het Dostojevski Kwartet, dat in 2014 werd opgericht, bestaat uit Charlotte Basalo Vazquez (viool), Julia Kleinsmann (viool), Francesca Wiersma (altviool) en Emma Kroon (cello). Eerder gaf het kwartet concerten in o.a. het concertgebouw in Amsterdam en in de Doelen en was zij te gast bij radio- en televisie-uitzendingen zoals AvroTros Spiegelzaal, Opium op 4, de Muziekfabriek en Podium Witteman.Daarnaast werden de jonge musici van het Dostojevski Kwartet regelmatig uitgenodigd op festivals, zowel nationaal als internationaal.In Deventer speelt het Dostojevski Kwartet een gedeelte uit haar nieuwe programma “De keerzijde van liefde” met strijkkwartetten van Serge Rachmaninov en Robert Schumann.

Het concert is vrij toegankelijk. Om de concerten mogelijk te blijven houden wordt om een vrije gift gevraag. Dit kan na afloop van het concert, of digitaal overgemaakt via www.zaterdagmiddagconcertendeventer.nl , waar ook meer informatie over dit en de komende concerten te vinden is. In verband met Corona maatregelen is het aantal bezoekers gelimiteerd tot honderd.Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden