Foto:

Digitaal inloopspreekuur Gilde Deventer in bibliotheek Keizerslanden

Deventer - Vanaf 15 oktober aanstaande organiseert het Gilde Deventer weer elke derde donderdagmiddag van de maand in de bibliotheek, bij winkelcentrum Keizerslanden, het digitale-inloopspreekuur.

Gilde-Seniorweb start op deze donderdagmiddag, na een onderbreking door de coronamaatregelen, weer met het gratis inloopspreekuur voor mensen met vragen over hun pc(windows) en met vragen over het gebruik van hun laptop, tablet of smartphone. Door de coronamaatregelen is het niet meer mogelijk om een spreekuur te organiseren in het gebouw van Humanitas aan de Balderikstraat. In samenwerking met de bibliotheek Deventer is er een nieuwe locatie gevonden, waar de vrijwilligers/docenten van Gilde-Seniorweb klaar staan om tussen 13.30 en 15.00 uur de vragen van bezoekers te beantwoorden. 

Namelijk in de bibliotheek Keizerslanden aan de Graaf Florisstraat 3 te Deventer. Door het gebruik van schermen, en te zorgen voor de 1,5 meter afstand kan op deze nieuwe locatie op een veilige manier het spreekuur worden georganiseerd. Waarbij uiteraard ook de veiligheidsmaatregelen van de bibliotheek ook van kracht zijn.

Juist in deze tijd waar we nog meer aangewezen zijn op onze digitale communicatiemiddelen kan het inloopspreekuur een uitkomst bieden voor iedereen die worstelt met het gebruik van zijn of haar device. Zeker oudere, en daardoor meer kwetsbare mensen hebben hun digitale communicatie middelen harder nodig dan ooit. Vandaar dat het Gilde-Seniorweb ook speciaal voor de bewoners van het woonzorgcentrum Ludgerus, op locatie in het zorgcentrum een extra inloopspreekuur organiseert.

Graag ontmoet ons team u tussen 13.30 en 15.00 uur in de bieb bij winkelcentrum Keizerslanden. Inlichtingen: tel. 06-2367 5365. Informatie is ook te vinden op de website www.gildedeventer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden