Foto:

Coronaproof activiteiten organiseren bij de bibliotheek

Deventer - De bibliotheek in het centrum, een ruim en open gebouw, vind je midden in de stad. Er is genoeg plek om afstand te houden en een goede luchtzuiveringsinstallatie zorgt voor schone lucht. Bij de bieb kun je veilig terecht voor het organiseren van je activiteit.

De bibliotheek wil een marktplaats voor kennis, informatie en inspiratie zijn, niet alleen vóór maar juist ook mét en ván alle Deventenaren. Iedereen is daarom welkom op de pleinen, open ruimtes in de bibliotheek die gratis gebruikt mogen worden voor allerlei openbare initiatieven. Er zijn plekken om te brainstormen, om te vergaderen of een cursus of presentatie te geven. Een knus theater voor voorstellingen of workshops en een gezellige huiskamerbioscoop waar je een film kunt kijken. Op de begane grond is een mooi café met een klein podium voor bijvoorbeeld een optreden. En op de tweede verdieping is een makersplaats: een inspirerende plek waar je aan de slag kunt met technieken zoals lasersnijden, 3D-printen en programmeren.

Wil je een activiteit bij de bibliotheek organiseren? Informeer dan naar de mogelijkheden via marktmeesters@bibliotheekdeventer.nl.

In alle ruimtes wordt gewerkt volgens de actuele veiligheidsmaatregelen van de overheid. Vanaf 1 november is de Bibliotheek Centrum op woensdag en donderdag ook in de avond open voor bezoekers en activiteiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden