Actie Kerstengel bij Stichting Present

Deventer - In de weken voor kerst kijken we uit naar het feest van het Licht. Maar sommige mensen zien helemaal niet uit naar de decembermaand. Omdat ze eenzaam zijn of een moeilijke tijd doormaken. Helemaal in deze ingewikkelde coronatijd, zijn zorgen en eenzaamheid in de donkere dagen extra aanwezig. Wat kan een Kerstengel dan welkom zijn!

Daarom organiseert Stichting Present inmiddels voor het zesde jaar, actie Kerstengel. Present is op zoek naar mensen die wel zo’n engel willen zijn voor een ander. Die ander kan iedereen zijn die wat extra aandacht verdient: een oudere of een jongere, een buurvrouw, een vluchteling of een collega …

Als Kerstengel geef je in december drie tot vier keer aandacht aan de persoon waaraan je gekoppeld wordt. Een kaartje, iets zelfgebakken lekkers of een bloemetje. Of wat je als Kerstengel zelf ook maar bedenkt.

Kijk voor meer informatie op www.presentdeventer.nl/kerstengel. Daar kun je je aanmelden als Kerstengel. En ook kun je iemand aanmelden die wel een engel kan gebruiken. Doe dat wel uiterlijk 15 november. Wees welkom om mee te helpen wat licht te verspreiden!

www.presentdeventer.nl/kerstengel

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden