<p>De deelnemende Business Partners keken terug op een geslaagde E.N.E. Consultancy Golfdag: There&#39;s hole-in-one Go Ahead Eagles!</p>

De deelnemende Business Partners keken terug op een geslaagde E.N.E. Consultancy Golfdag: There's hole-in-one Go Ahead Eagles!

(Foto: )

'Hole-in-one' tijdens een geslaagde Golfdag

Deventer - Kon het befaamde ‘There’s only one Go Ahead Eagles’ daadwerkelijk herschreven worden in ‘There’s hole-in-one Go Ahead Eagles’? Dat was de grote vraag tijdens de E.N.E. Consultancy Golfdag die onlangs plaatsvond.

Een uitbundig schijnend zonnetje, geen wolkje aan de lucht en speciale golfballen met het Eagles-logo (beschikbaar gesteld door balsponsor Brand Specials). Het waren perfecte omstandigheden voor de Business Partners van Go Ahead Eagles om tijdens de E.N.E. Consultancy Golfdag een hole-in-one te slaan.

Grote opkomst
Met een kopje koffie en een petitfour werden de deelnemers in het clubhuis van golfclub De Scherpenbergh in Lieren ontvangen. Nadat iedereen zich had aangemeld voor zijn ‘flight’, werd de dag geopend door Jan Willem van Dop, die blij was met de grote opkomst (zestig deelnemers) voor het Business Event.

Show stelen
Vervolgens liepen de deelnemers langs de route, die ze even later met hun golfequipment zouden afleggen. Verder werd er ook een golfclinic gegeven, waaraan achttien Business Partners deelnamen. Steven Lubbers van Traffic Today stal daarbij de show. Hij sloeg een befaamde hole-in-one. Volgens de instructeur een unicum, want het gebeurde nog maar drie keer eerder tijdens een clinic.

Een ongeschreven regel is dat de golfer in kwestie bij een hole-in-one iedereen trakteert op een rondje champagne. Helaas was dit tijdens de E.N.E. Consultancy Golfdag niet mogelijk, maar Steven Lubbers wil hier graag bij een volgende gelegenheid nog een keer op een andere manier invulling aan geven.

Trotse winnaars
Rond een uur of vijf druppelden de eerste golfers moe maar voldaan binnen. Nadat de trotse winnaars hun prijzen (mogelijk gemaakt door St. Maxime en St. Tropez) in ontvangst hadden genomen, werd aan de dinertafel onder het genot van een vis- of vleesmenu teruggekeken op een geslaagde Golfdag: There’s hole-in-one Go Ahead Eagles!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden