<p>Architect Kleine Schaars: &#39;We willen alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken.&#39; (Foto: Erik Pasman)&nbsp;</p>

Architect Kleine Schaars: 'We willen alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken.' (Foto: Erik Pasman) 

(Foto: )

Nieuwe panelen op stadionmuur geplaatst

Deventer - Op 20 september werd de ‘finishing touch’ aangebracht op het opnieuw opgebouwde deel van de stadionmuur van Go Ahead Eagles. Een finishing touch die de tongen van supporters losmaakte, aangezien er enkele foutjes in de speciale panelen waren geslopen…

 “Ja, dat was jammer”, verzucht architect Martin Kleine Schaars. “Het hele traject van de wederopbouw van de muur, het vinden van sponsoren voor de panelen en het vervaardigen van de panelen was een enorm intensief project. In alle hectiek is de laatste geografische check erbij in geschoten. Daar heb ik wel even van wakker gelegen.”

Kleine Schaars is dan ook blij om te kunnen vertellen dat de panelen met fouten erin inmiddels vervangen zijn. “Het ging de vorige keer met name mis in de plaatsnamen. Welke dorpen precies bij welke gemeente horen was nog best een uitzoekwerk, vergis je niet. Waar ligt de grens van dorp en kern? Daarom hebben we nu met alle geledingen die erbij betrokken waren een duidelijke lijn getrokken. Alle als postadressen en dus woonplaatsen geregistreerde plaatsen in de BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen, red.) zijn meegenomen.”

Mede namens de club spreekt de vermaarde architect nogmaals zijn dank uit voor de betrokkenheid van velen tijdens het traject van de wederopbouw van de stadionmuur. “Dat geldt voor alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden