Actie dorpsduofiets Diepenveen


Jan Nieuwenhuis op de heer De Hart op de duofiets met de heer
Jan Nieuwenhuis op de heer De Hart op de duofiets met de heer (Foto: Ineke van Kesteren)

Actie dorpsduofiets Diepenveen

Diepenveen - Een paar vrijwilligers van de duofiets in het dorp Diepenveen zijn een actie gestart om een nieuwe duofiets te kopen.

De Diepenveense duofiets is al negen jaar een vertrouwd beeld in het dorp. De elektrische ondersteuning is echter dusdanig kapotgegaan dat er een nieuwe fiets aangeschaft moet worden. Fietsen kan nu wel, maar is erg zwaar. De kosten zijn 8900 euro. 

Bewoners en bedrijven kunnen via de website www.dorpspleindiepenveen.nl doneren. De Vrienden van Sparrenheuvel en de vrijwillige Hulpdienst Diepenveen dragen een substantieel bedrag bij in de kosten.

Alle Diepenveners kunnen gebruik maken van de duofiets. Inwoners die niet meer kunnen of durven te fietsen, kunnen dankzij deze fiets samen met een vrijwilliger, familielid of kennis genieten van uitstapjes in het dorp en omgeving. Op de fiets is vanwege de kleine afstand tussen bestuurder en bijrijder, als preventiemaatregel tegen Corona  een doorzichtig middenscherm aangebracht.

U kunt zelf bijdragen op NL43RABO0314597247 t.n.v. Stichting Vrienden van Sparrenheuvel o.v.v. ‘gift duofiets’. Donaties welkom.

Bij Albert Hein Diepenveen kan men een flessenbon doneren. De opbrengst wordt door AH Middeldorp verdubbeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden