Online open dag mbo Zone.college

Deventer - Kennismaken met groene beroepen, informatie krijgen over opleidingen, in gesprek gaan met docenten en studenten en enthousiast worden! Dat zijn de ingrediënten van de online opendag mbo van Zone.college in Deventer op 27 november van 15.00 tot 21.00 uur.

Vanwege de corona-maatregelen organiseert de groene onderwijsinstelling deze keer alleen een online editie van de open dag. Aanmelden voor de online open dag mbo is verplicht en kan via het aanmeldformulier op zone.college/opendagenmbo.

Na inschrijving ontvangen toekomstige mbo-studenten een unieke link naar een speciaal platform met informatie over de gewenste opleidingsgroep. Op dit unieke opleidingsplatform geven docenten en studenten van verschillende locaties uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale)projecten en de vele beroepsmogelijkheden.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor meer dan 17 opleidingsgroepen. Zone.college biedt in Deventer de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging (niveau 3 en 4) aan. Studenten die kiezen voor een opleiding in Deventer kiezen voor persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap.

Bij het Zone.college stap je in de wereld van klimaat, energie, natuur, voeding en leefbaarheid. Jij bent onderdeel van een wereld met belangrijke maatschappelijke vraagstukken, die vragen om goed opgeleide mensen, innovatieve technieken en nieuwe kennis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden