<p>Foto: Ronald Hissink</p>

Foto: Ronald Hissink

(Foto: )

Bundel ‘Mien God Martha en gieen ende’ door Fredde Forch

Deventer - Fredde Forch heeft zijn bundel ‘Mien God Martha en gieen ende’ uitgebracht. Een gedichtenbundel met ruim 90 kwatrijnen vol humor, woordgrappen en grappige gezegden.

Een deel van de bundel is geschreven in het Deventer dialect. De bundel is opgevrolijkt met fraaie illustraties van Arno Rijks. ,,De titel van de bundel ‘Mien God Marha en gieen ende’ is gekozen omdat deze door veel Deventenaren nog steeds gebruikt wordt, als men zijn of haar verwondering ergens over uitspreekt”, laat Forch weten. 

De bundel is verkrijgbaar bij boekhandel Papyrus in de Nieuwstraat, de Bruna en Primera in heel Deventer (behalve Pieter de Hooghstraat), in de Walstraat bij de Oude Mosterdfabriek, Café De Doedel op de Brink en bij kapperszaak ‘Hair in Motion by Hedi’ in de Gooszenstraat. Verder is de bundel in de gehele regio te verkrijgen bij de boekwinkels.

Voor mensen buiten de stad kan de bundel besteld worden per e-mail: fredde.forch@gmail.com. Op de website www.fredde.website wordt elke dag een nieuw kwatrijn geplaatst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden