Kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken in Deventer

Deventer - De huidige Coronacrisis houdt ons nog steeds in haar greep. Veel werknemers verliezen hun baan, veel zelfstandigen krijgen weinig of geen opdrachten meer en veel bedrijven moeten sluiten

Ook in Deventer zijn de gevolgen van de crisis merkbaar. Veel huishoudingen hebben te maken met financiële problemen. Het aantal mensen dat noodgedwongen naar de Voedselbank gaat of in de Schuldhulpverlening terecht komt stijgt zienderogen. Veel mensen kunnen nog nauwelijks het hoofd boven water houden. Het is voor steeds meer mensen een probleem om straks de dure decembermaand door te komen. Laat staan iets extra’s voor de kerstdagen te kunnen kopen.

De Stichting Kerstpakketten gezamenlijke Kerken Deventer wil ook dit jaar in december weer een kerstpakket bezorgen bij mensen met een minimum inkomen of minder. Kunnen zij ook dit jaar op u rekenen? De Commissie Kerstpakketten, zorgt dan voor de samenstelling van een mooi en verantwoord pakket en voor de distributie. Dit jaar is ca. € 13.000,- nodig om zo’n 500 kerstpakketten uit te kunnen delen.

Wilt u helpen het benodigde geld bij elkaar te krijgen? Maak dan uw bijdrage over op rekening: NL30 RABO 0139 2534 91, t.n.v. Stichting Kerstpakketten gezamenlijke kerken Deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden