Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

Deventer - Yoga Deventer start donderdag 26 november met een nieuwe cyclus van 6 lessen. De lessen zijn 26 november, 3 december, 10 december, 17 december, 7 januari en 14 januari van 18.45 tot 19.45 uur in de yogaruimte van PW Jansen (Solis) aan de Hermelijn in Colmschate.

Zwangerschap is een bijzonder moment in het leven van een vrouw. Er verandert veel, niet alleen in je lichaam maar ook in je geest. Het is goed om je voor te bereiden op de bevalling en je zoveel mogelijk te ontspannen in de zwangerschap. Dit kan met zwangerschapsyoga.

De kosten voor de totale cursus zijn: 68,50 euro, inclusief een partnertraining/les. Ervaring met yoga is niet nodig. Daarom is het belangrijk dat je zwangerschapsyoga volgt bij een ervaren docent die daar speciaal voor is opgeleid en is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Veel verzekeringen vergoeden onze cursus.

Interesse? Stuur een mail naar Gerreke van den Bosch: info@yogadeventer.nl of neem contact op via 06-28318622, www.yogadeventer.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden