Samen heggen planten


Foto:

Samen heggen planten

Deventer - Op zaterdag 12 en 19 december vanaf 09.30 uur worden er heggen geplant op Heerlijkheid Linde/Linderveld. Vrijwilligers worden van harte uitgenodigd om op deze zaterdagen mee te planten. Vrijwilligers uit de wijk én de stad. Samen lekker buiten aan de slag om de omgeving nog mooier te maken.

IJssellandschap geeft dit natuurrijke gebied grenzend aan de Vijfhoek een landschappelijke upgrade om het tot een prachtig biodivers uitloopgebied van Deventer te ontwikkelen. In 2021 wordt hier biologische Stadsboerderij Heerlijkheid Linde gevestigd. Het doel van Hoopheggen is zoveel mogelijk heggen te planten om de biodiversiteit te bevorderen en het Sallandse landschap weer in ere te herstellen.

Planten is leuk werk en geeft veel voldoening. Wil je meehelpen meld je dan aan via jijbent@hoopheggen.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en aantal personen. Gezinnen zijn van harte welkom. We houden ons natuurlijk aan de coronarichtlijnen van dat moment dus werken we met een maximum aantal deelnemers per keer en de plantgroepen zijn onderling niet groter dan 4 personen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden