[aangeboden door Veldhoen Verhuizingen] 6 tips voor ontspannen verhuizen naar of binnen Deventer


Foto:
aangeboden door Veldhoen Verhuizingen

6 tips voor ontspannen verhuizen naar of binnen Deventer

Gefeliciteerd met uw nieuwe huis! Tijd voor een nieuw hoofdstuk in uw leven. Voordat u kunt genieten van de charme en de veelzijdigheid van Deventer, wacht er eerst nog een verhuizing. De ervaren specialisten van Veldhoen Verhuizingen Verhuisbedrijf Deventer hebben 6 superhandige tips voor een soepele overstap.

1. Neem de tijd

Verhuizen is vaak een hele operatie, om al je waardevolle spullen netjes van A naar B te krijgen. Dus: begin op tijd. Goed inpakken vergt tijd en aandacht namelijk. Niet alleen met inpakken, maar ook met het verzamelen van het juiste inpakmateriaal zoals dozen en meubelroller (zie ook tip 5). Een goede voorbereiding scheelt bij alles veel stress. Bij verhuizen zeker!

2. Plan en administreer

Een dagschema helpt om te zorgen dat u op tijd klaar bent én geeft u bovendien overzicht over wat er allemaal ingepakt moet worden. Wat ook handig werkt: iedere kamer afzonderlijk inpakken. Gebruik voor elke kamer aparte dozen en codering. Denk aan 1, 2, 3, 4, enz. of I, II, III, IV. Houd per doos genummerde lijsten bij. Zo gaat uitpakken veel efficiënter.

3. Pak professioneel in

Uw geluids-, TV- en computerapparatuur is een goed voorbeeld. Deze apparatuur is niet alleen kostbaar, maar ook nog eens zeer kwetsbaar. Extra voorzichtigheid is dus zeker op z’n plaats. Verhuis deze apparatuur daarom bij voorkeur in de originele verpakking. Is dit niet meer voorhanden, dan is werken met noppenfolie en karton zeer aan te raden. U kunt natuurlijk ook voor maximale zekerheid gaan door een Erkende Verhuizer in te schakelen.

4. Til met verstand

Probeer zo min mogelijk te tillen, maar tijdens een verhuizing ontkomt u er waarschijnlijk niet aan. Til een bank of wasmachine altijd door het object vanuit gebogen knieën op te tillen en met een rechte rug. Zo doen uw beenspieren het meeste werk en worden uw rugspieren ontlast. Is het object van de grond, houd het dan zo dicht mogelijk langs het lijf. Dit loopt makkelijker omdat het gewicht zich dichter boven uw voeten bevindt.

5. Zorg voor professionele materialen

Goed gereedschap is het halve werk. Ook bij verhuizen. Zorg daarom dat u professionele materialen bij de hand hebt. Verhuisdozen met stevige bodem, verhuisdekens om meubels tegen beschadigen te beschermen, noppenfolie om kwetsbare spullen mee in te pakken, en meubelverplaatsers om uw rug te ontlasten en tegelijk beschadigingen aan zware goederen te voorkomen.

6. Schakel de Erkende verhuizer in

Kiezen voor een verhuisbedrijf zoals Mondial Veldhoen Verhuizingen bespaart u veel stress, sjouwen en tillen. U lift bovendien automatisch mee op de kennis, ervaring en de materialen van Veldhoen, dat al 150 jaar actief is in Hanzestad Deventer en omstreken. Mondial Veldhoen Verhuizingen is aangesloten bij de Erkende Verhuizers en dat betekent onder meer de zekerheid van gediplomeerd personeel, een verzekerde inboedel en maatwerk voor iedere verhuizing. Ook bij die van u!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden