Energie besparen met online bijeenkomst


<p>Dit EnergyWebinar geeft slimme en snelle tips voor een lekker warm en comfortabel huis, tegen lagere energielasten.</p>

Dit EnergyWebinar geeft slimme en snelle tips voor een lekker warm en comfortabel huis, tegen lagere energielasten.

(Foto: )

Energie besparen met online bijeenkomst

Deventer - Om de inwoners van Deventer komende winter te helpen hun energielasten te verlagen, geeft de gemeente inwoners gratis toegang tot een speciale online bijeenkomst op dinsdag 8 december om 19.30 uur. 

Dit zogenaamde EnergyWebinar geeft slimme en snelle tips voor een lekker warm en comfortabel huis, tegen soms honderden euro’s lagere energielasten. Daarnaast heeft de gemeente een enquête uitgezet onder inwoners om te ontdekken waar de wensen liggen op het gebied van energiebesparing én hoe ze inwoners tegemoet kan komen. Voor zowel het webinar als de enquête werkt de gemeente samen met Stichting Buurkracht. 

“Er komt een winter aan waarin we waarschijnlijk meer thuis zijn dan anders. En dan kunnen de energielasten flink gaan stijgen,” zegt wethouder Carlo Verhaar. “Gelukkig is daar gemakkelijk iets aan te doen.” De gemeente geeft alle inwoners gratis toegang tot een webinar over energiebesparing. “Ook willen we graag weten hoe inwoners van de gemeente denken over energiebesparing in coronatijd en hoe we daar eventueel op in kunnen spelen,” aldus de wethouder. 

Meer info op: buurkracht.nl/energywebinar-deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden