Schrijfcafé Deventer Innerlijk Pelgrimeren


Foto: Femke Teussink

Schrijfcafé Deventer Innerlijk Pelgrimeren

Deventer - Het Deventer Schrijfcafé is er weer op woensdag 2 december. Men gaat op creatieve schrijfreis en maken gedichten en verhalen, die ze met elkaar delen. 

In een klein groepje van maximaal 8 schrijvers en je bent van harte welkom in het theater. Koffie en thee staan klaar. We houden goede afstand en in deze tijd is het juist fijn te schrijven en samen te delen! 

Petra: ‘Bij mij ga je mee op schrijfreis. Je kunt je twee uur lang heerlijk onderdompelen in schrijven, lezen en luisteren naar elkaar. Ik bied een gevarieerd aanbod van speelse schrijfopdrachten. Het is niet moeilijk, maar vooral heel erg leuk en inspirerend! Je hoeft geen ervaring te hebben met creatief schrijven en tekenen, iedereen kan het. En ik wordt, met dt mag! Dit keer gaan we Innerlijk Pelgrimeren, schrijvend op weg naar ons hart. We maken een Pelgrimsreis, niet lopend naar buiten, maar op papier! We gaan eerst kilometers schrijven, vertrekken, gaan op reis, ontmoeten reisgenoten en gaan op excursie. We gaan samen verdwalen om weer thuis te komen bij ons hart. Heb je altijd al een gedicht willen maken? Dan ben je van harte welkom. We maken een o.a. een Pantoum, een Tibetaans gedicht. Het Schrijfcafé is iedere eerste woensdag van de maand, in de prachtige nieuwe bibliotheek in Deventer. We zitten in een mooi theater. De eerstvolgende is op woensdagochtend 2 december van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kosten zijn € 15,- inclusief 2 consumpties. Het is de bedoeling dat je zelf een pen, papier en/of laptop/tablet meeneemt.’

Je kunt je opgeven via petra.kremer@home.nl Het schrijfcafé wordt georganiseerd door Petra Kremer. Ze is gecertificeerd trainer “Luisteren naar je Pen”. Tevens is ze actief in de jongeren jury van de Deventer gedichtenwedstrijd en medeorganisator van het Groot Deventer Dictee.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden