Vijftigjarig bestaan Hertog van Gelre

Vijftigjarig bestaan Hertog van Gelre

Apeldoorn - Basisschool Hertog van Gelre bestaat 50 jaar. Een heugelijk feit! Voor nu neemt de school een pas op de plaats om het bestaan groots te vieren vanwege de maatregelen rondom corona. De school schuift de festiviteiten door naar mei 2021 in de hoop dat het tegen die tijd weer mogelijk is om dit prachtige jubileum samen met leerlingen en ouders te vieren.

Om niet geheel voorbij te gaan aan het 50-jarig bestaan zijn alle leerlingen getrakteerd op iets lekkers. Alle leerkrachten mochten voor hun eigen groep een spel uitzoeken. De Hertog van Gelre is een open katholieke basisschool aan de rand van de wijk Zevenhuizen/ Welgelegen in Apeldoorn.

De school hecht veel waarde aan een goede sfeer en vindt het belangrijk dat kinderen respect hebben voor verschillen tussen mensen. Tijdens de lessen laat de school kinderen hun eigen kracht ervaren en worden zij gestimuleerd op het juiste moment verantwoordelijkheid te nemen. De school maakt gebruik van moderne lesstof en leermiddelen, waarmee kinderen zoveel mogelijk leren op hun eigen niveau.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden