Deelvervoer GO Sharing nu ook in Deventer


Foto:

Deelvervoer GO Sharing nu ook in Deventer

Deventer - Vanaf donderdag zijn de elektrische deelscooters van GO Sharing ook in Deventer te vinden. De 100 groene scooters, die het bedrijf in de stad heeft geplaatst, zijn met de GO Sharing app te vinden en te gebruiken.

De deelscooters van GO Sharing bieden een gemakkelijke, leuke en duurzame manier om van A naar B te reizen. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100% elektrisch. De batterijen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de groene dienst. De scooters zijn te gebruiken wanneer men wilt en er hoeft alleen betaald te worden voor de minuten dat er met de scooters wordt gereden.

Mobiliteit van iedereen, voor iedereen
Het doel van de ambitieuze start-up GO Sharing is het veranderen van de de manier van hoe we met vervoer omgaan. “GO Sharing staat voor een groene planeet met mobiliteit van iedereen, voor iedereen,” zegt Raymon Pouwels, CEO van GO sharing. “Wij willen een gedragsverandering teweeg brengen van ‘iedereen een eigen voertuig’, naar ‘gebruik wanneer je het nodig hebt’. En dat doen we op een duurzame manier, met elektrisch deelvervoer. Zo zorgen we samen met onze gebruikers voor minder verkeersopstoppingen en het terugdringen van de ruimtebestemming voor parkeerplaatsen. Met het deelvervoer dragen gebruikers niet alleen bij aan een beter leefmilieu, het scheelt ook in de portemonnee: je hebt geen eigendomskosten en betaalt dus alleen per minuut die je reist, vanaf 23 cent”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden