Geef Aan Elkaar-actie hartverwarmend


<p>Geef Aan Elkaar-actie hartverwarmend afgesloten .&nbsp;</p>

Geef Aan Elkaar-actie hartverwarmend afgesloten . 

(Foto: )

Geef Aan Elkaar-actie hartverwarmend

DEVENTER -  Eind december is de opbrengst van de Geef Aan Elkaar-actie persoonlijk overhandigd. 

De voorgaande periode waren verschillende supportersgeledingen van Go Ahead Eagles druk met het inzamelen van geld voor dit goede doel. Een tweeledig doel, want naast het geven van een extraatje aan mensen die gebruik moeten maken van de Voedselbank Deventer, werden met de Geef Aan Elkaar-actie ook de Deventer binnenstadondernemers ondersteund.
Een mooie vondst van de Juweeltjus en Kippenhok om op deze manier ook de Deventer horeca te steunen. “In de uitzending van de Geef Aan Elkaar-show – direct na de uitzending van Café 1902 TV – konden we al een cheque overhandigen met een bedrag van € 7.500,-“, zegt Sylvester Eisvelt, een van de initiatiefnemers van de Geef Aan Elkaar-actie. “Een bedrag dat is binnengehaald door de biedingen op de ‘match worn shirts’ van de competitiewedstrijd tegen NAC Breda en de twee ‘marktdagen’ op de Brink, waar Sfeerteam ADHD, de Juweeltjus en Kippenhok hun belangrijke inzet hebben getoond. De reacties en giften waren hartverwarmend.”
Peter Brouwer, binnenstadsmanager Deventer, deed daar namens de ondernemers nog eens € 750,- bovenop. Namens de ‘breidames’ van Voorstad Verbindt was er voor iedereen een lekker warme rood-gele sjaal. “Nu we alles afgehandeld hebben en de cadeaukaarten zijn opgemaakt, is er voor ‘iedere mond’ een welkom bedrag om naar eigen inzicht – maar wel in de Deventer binnenstad – te spenderen”, vervolgt Sylvester Eisvelt. “We wensen iedereen ‘smakelijk eten’ toe. Namens alle supportersgeledingen een speciaal woord van dank aan de organisatie van Deventer Binnenstad Cadeaukaart en de club Go Ahead Eagles om de Geef Aan Elkaar-actie tot een succes te maken.”
Wilt u zelf ook een bijdrage leveren?
Op www.cadeaukaartdeventer.nl vindt u alle informatie.

De compilatievideo vind je hier: www.facebook.com/gaeagles/videos/246050280225774

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden