Gustave Nouel leert portretten maken


<p>Ook beginners zijn welkom bij Kunstcircuit.</p>

Ook beginners zijn welkom bij Kunstcircuit.

(Foto: pr)

Gustave Nouel leert portretten maken

DEVENTER - De bekende Caribisch-Nederlandse schilder Gustave Nouel, biedt begin 2021 een portretcursus aan bij kunstcentrum Kunstcircuit, Keizerstraat 7. 

De universele basistechnieken en ‘geheimen’ die straat-tekenaars en schilders overal ter wereld toepassen, zullen tekenen en schilderen verrassend gemakkelijk maken. De cursus ik ook voor beginners die nog helemaal geen ervaring hebben en graag portret willen leren schetsen. Zij kunnen aanmelden voor de spoedcursus portretschetsen op woensdagavond. Op dinsdagavond zijn nog twee plaatsen voor de schildercursus-gevorderden. Op dinsdag 19 en woensdag 20 januari van 7:15 tot 9:15Pm, moet deze nieuwe cursus portrettekenen en schilderen van 12 lessen starten. Met inachtneming van de veiligheidsvoorschriften en overheidsregels inzake Corona, kunnen data dus verschuiven.
Na deze ‘spoedcursus’ met ‘geheimen’ en de basis, kan nagenoeg iedereen een portret leren maken en in de vervolgcursus (op dinsdagavond) kan deze basis zelfs worden verdiept tot een gelijkend portret. Info of aanmelding: gn140154@gmail.com of 06 26804109, www.gustavenouel.exto.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden