<p>Praamstra neemt intrek in het pand van Schr&auml;der. Het is nog niet bekend wie de nieuwe huurder wordt van het pand op de Keizerstraat.</p>

Praamstra neemt intrek in het pand van Schräder. Het is nog niet bekend wie de nieuwe huurder wordt van het pand op de Keizerstraat.

(Foto: )

Deventer boekhandel slaat vleugels uit

Deventer - In de loop van dit jaar verhuist boekhandel Praamstra naar een nieuwe locatie in de binnenstad van Deventer. De oudste boekwinkel van de stad vestigt zich kort na de zomer op de Lange Bisschopsstraat 1, aan de voet van de Lebuinuskerk en aan de rand van het Grote Kerkhof.


Eigenaar Chrisjan van Marissing is erg blij met de stap: “We gaan verhuizen naar een zeker net zo mooi boekenpand als we nu hebben. Het grote voordeel van de nieuwe plek is dat we daar beschikken over ruim 500 vierkante meter boeken-oppervlak op de begane grond. Dus geen trappen en lift meer. Bovendien hebben we zo meteen ook meer ruimte beschikbaar voor ons bijzondere antiquariaat ‘En passant’. Onze klanten, die niet alleen uit Deventer maar uit het hele land komen, waarderen niet alleen ons brede aanbod, maar ook de bijzondere ziel en sfeer van onze boekwinkel. En die verhuizen natuurlijk mee. Deze locatie is ook zo mooi, omdat onze zaak perfect past binnen alle nieuwe culturele ontwikkelingen in de oude binnenstad.”


Het is nog niet bekend wie de nieuwe huurder wordt van het huidige pand op de Keizerstraat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden