<p>Arne van de Graaff overhandigt de cheque aan Erik During. &nbsp;Stichting Deventer4life wil zoveel mogelijk geld ophalen voor het Kenniscentrum Oncologie. (foto Karin van de Graaff)</p>

Arne van de Graaff overhandigt de cheque aan Erik During.  Stichting Deventer4life wil zoveel mogelijk geld ophalen voor het Kenniscentrum Oncologie. (foto Karin van de Graaff)

(Foto: Karin van de Graaff)

Klanten ZEQERZ zorgen voor geld Deventer4life

Deventer - ZEQERZ haalde 7.000 euro op voor Kenniscentrum Oncologie. Het bedrag werd in de vorm van een cheque overhandigd aan Erik During, bestuurder van Stichting Deventer4life.

Stichting Deventer4life wil zoveel mogelijk geld ophalen voor het Kenniscentrum Oncologie. Hun belangrijkste middel is deelname aan de Roparun NL op 22 mei. Maar in de aanloop naar deze loodzware estafetteloop wordt ook op andere manieren geld opgehaald. Zo heeft bestuurslid en ZEQERZ-directeur Arne van de Graaff een klantenactie opgezet met schadeverzekeraar Nh1816. De opbrengst van 7.000 euro is op 7 januari overhandigd aan Stichting Deventer4life die ervoor zorgt dat het geld goed terechtkomt.

ZEQERZ-directeur Arne van de Graaff is als bestuurslid betrokken bij Deventer4Life, een stichting die is opgericht door een groep hardloopvrienden om geld op te halen voor steun aan kankerpatiënten en hun naasten. Het was voor hem niet meer dan logisch dat hij met zijn bedrijf in financiële dienstverlening geld beschikbaar zou stellen om de stichting – en daarmee het goede doel – te steunen. Van de Graaff: “Voor iedere nieuwe klant die in 2020 zijn of haar verzekeringen bij ZEQERZ onderbracht, doneerde ZEQERZ een deel van de inkomsten aan Stichting Deventer4Life. De coöperatie van schadeverzekeraar Nh1816 verdubbelde dit bedrag, zodat er maar liefst 7.000 euro werd opgehaald. Ons streven is om ten minste 25.000 euro op te halen. Vanuit privé en zakelijke netwerken hebben de teamleden al ruim 8.000 euro opgehaald, dus met deze cheque erbij zijn we al over de helft.”

Om dat streefbedrag te halen gaan de leden in het weekend van 22 mei een zware prestatie leveren. De Roparun waaraan ze deelnemen betekent dat 8 hardlopers, begeleid door fietsers, binnen 48 uur ruim 500 kilometer gaan afleggen in estafettevorm. Per persoon komt dat neer op anderhalve marathon. Normaal gesproken loopt de Roparun van Parijs naar Rotterdam, maar in verband met corona gaat de route dit jaar volledig door Nederland. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden