<p>Het kan allemaal op het speelkleed van Deventer met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit de Koekstad.</p>

Het kan allemaal op het speelkleed van Deventer met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit de Koekstad.

(Foto: )

Kids racend door Deventer op speelkleed

Deventer - Wat lekkers halen bij de Koekwinkel, zwemmen in de Scheg om vervolgens een ijsje te gaan eten bij de ijswinkel. Via het speelgoedmuseum race je over de Wilhelminaburg en dan snel terug voor een wedstrijd in de Adelaarshorst.

Het kan allemaal op het speelkleed van Deventer met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit de Koekstad. Met alle details van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Deventer zijn al te bestellen als pre-order (www.speelkleed.nl).
Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

Van ieder kleed gaat €1,- naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play. Voor meer info: www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Deventer/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden