Retro Bridge: brugfunctie Voetbalopleiding


<p>Retro Bridge is vanaf voetbaljaargang 2021/2022 drie seizoenen lang hoofdsponsor van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.</p>

Retro Bridge is vanaf voetbaljaargang 2021/2022 drie seizoenen lang hoofdsponsor van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding.

(Foto: )

Retro Bridge: brugfunctie Voetbalopleiding

Deventer - Bruggen bouwen, zowel in letterlijke als figuurlijke zin. Het is Han Kastermans van Retro Bridge ten voeten uit. Sinds de zomer van 2019 is hij in De Adelaarshorst een graag geziene Business Partner, die veel voor Go Ahead Eagles over heeft en vanaf de aankomende voetbaljaargang drie seizoenen hoofdsponsor wordt van de Voetbalopleiding.

“Ik voel me ongelooflijk welkom bij Go Ahead Eagles”, verklaart Kastermans zijn voornaamste beweegreden om zich voor de club in te zetten. “Van huis uit ben ik Eagles-fan en heb ik jarenlang een seizoenkaart gehad. Het is hartstikke leuk om als Business Partner zo kort op de club te zitten en betrokken te worden.”


Als nieuwe hoofdsponsor van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding wil Han Kastermans met Retro Bridge – what’s in a name – een brugfunctie vervullen tussen de jeugdelftallen en de eerste selectie. “Ik beschouw de jeugd als allerbelangrijkste pijler voor de aanwas van het eerste elftal. Met Retro Bridge wil ik de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding graag helpen om de volgende stappen te zetten bij de individuele ontwikkeling van talentvolle jeugdspelers.”


Clubliefde is wat Han Kastermans drijft bij zijn keuze om Go Ahead Eagles ook in moeilijke tijden te blijven steunen. “Ik verwacht geen compensatie van de club voor mijn inspanningen. Ook heb ik niet de illusie dat er ineens allemaal Business Partners in de rij staan die zeggen: ‘Han, ik heb nog dertig meter brug nodig.’ Alles wat ik voor de club doe, is uit puur enthousiasme.”


Het enthousiasme waarmee Han Kastermans met Retro Bridge het hoofdsponsorschap van de Go Ahead Eagles Voetbalopleiding omarmt, toonde hij afgelopen kalenderjaar ook door de club op verschillende andere Eagles-fronten financieel te steunen, onder meer als wedstrijdsponsor van Kowet Kijken XXL. “Ook Go Ahead Eagles heeft financieel een veer moeten laten door de uitbraak van het coronavirus”, verklaart Kastermans. “Als ik in wat voor vorm dan ook kan bijdragen, dan doe ik dat. Ik wil dat de hele club deze moeilijke periode doorkomt.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden