Nieuwe trainer Activia

Deventer - Richard van Dellen wordt trainer Activia 1. Na een korte procedure waarbij meerdere goede kandidaten in de sollicitatiecommissie werden besproken kan de club melden dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen (2021 - 2022 dus) Richard van Dellen als hoofdtrainer bij v.v. Activia zal gaan fungeren.

Richard is 38 jaar en vader van twee voetballende dochters. Hij is woonachtig in Holten en van die vereniging is hij op dit moment ook de hoofdtrainer (in zijn derde jaar.) Volgers van Activia 1 kunnen hem ook nog kennen van de periode daarvoor toen hij (eveneens drie jaar lang) trainer was van Broekland 1 en we elkaar ook al enkele keren tegen kwamen.

,,In het dagelijks leven heeft Richard een leidinggevende functie binnen de ICT afdeling van het NOC-NSF. Zowel de spelersraad van Activia 1 als het bestuur van de vereniging is blij met de aanstelling van Richard als de nieuwe hoofdtrainer en hebben vertrouwen in een goede samenwerking. Het lijkt nog ver weg; en hoe het lopende seizoen beëindigd gaat worden is nog niet te voorspellen; toch willen we Richard alvast veel succes toe wensen bij onze mooie vereniging”, aldus de club. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden