Theaterschip nieuw theatertraject Oost-Nederland

Theaterschip nieuw theatertraject Oost-Nederland

DEVENTER – Theaterschip biedt jongeren de unieke kans om een half jaar lang zich te verbinden aan het Theaterschip. Het traject genaamd ‘De Werkplaats Theater’ geeft jongeren de kans aan de slag te gaan en vlieguren te maken binnen de podiumkunst Theater. Binnen de Werkplaats kunnen deze jongeren zich ontwikkelen als speler of als maker.

De Werkplaats richt zich op jongeren tussen de 16 en 23 jaar die zich voor minimaal 18 uur per week verbinden aan het Theaterschip. Met dit traject biedt het Theaterschip een totaal nieuw traject aan in Oost-Nederland. De Werkplaats is een plek waar jongeren op ontdekkingstocht gaan naar hun eigen ambitie, passie en talent.

De talentontwikkeling van de jongeren wordt zichtbaar in voorstellingen, etudes of performances die gespeeld worden in het primair en voortgezet onderwijs en op festivals. Dit ontwikkelingstraject wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Deventer, Provincie Overijssel en Fonds Cultuurparticipatie.

Aanmelden voor dit traject is nog mogelijk tot 10 februari: https://theaterschip.nl/evenementen/auditie-werkplaats-theater-blok-1-2/

Zowel de auditie als het gehele traject is Coronaproof en volgens de huidige maatregelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden