Online open dag mbo Zone.college Deventer

Online open dag mbo Zone.college Deventer

Deventer - Op vrijdag 29 januari van 15.00 tot 21.00 uur organiseert Zone.college Deventer haar online open dag mbo voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers. Bezoekers kunnen dan vanuit huis kennismaken met het groene onderwijs en de opleidingen van de locatie. Aanmelden voor de online open dag is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de website van Zone.college.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met een link naar het online programma. Inloggen kan tijdens de open dag op ieder moment. Tijdens de online open dag geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de vele beroepsmogelijkheden.

Opleidingen in Deventer

Zone.college biedt in Deventer de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging. In alle opleidingen staan persoonlijk contact, veel praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal. Met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen een belangrijke rol.

Onderwijs voor jong en oud

Zone.college is de grootste groene opleider van Oost-Nederland. Deventer is één van de acht locaties. Zone.college biedt ook mbo-opleidingen en cursussen voor jongeren en volwassenen. Op 29 januari tussen 18.00 en 21.00 kunnen bezoekers ook een online afspraak maken met de opleidingsadviseurs van het volwassenenonderwijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden