Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek Deventer

Gratis online cursussen voor leden van de Bibliotheek Deventer

Deventer - Persoonlijke ontwikkeling, creatieve skills, beter en slimmer werken, gezond leven? Goede voornemens maak je waar met een goede cursus.

Als lid van de Bibliotheek kan je nu gratis 160 verschillende cursussen volgen. In het kader van ‘Leven Lang Ontwikkelen’, lanceert de Bibliotheek een nieuw aanbod van online cursussen. Het cursusaanbod is een landelijke pilot opgezet door de Koninklijke Bibliotheek.

Deze pilot heeft een duur van een jaar en is per direct beschikbaar voor alle leden van de Bibliotheek tot eind 2021. Alle bibliotheekleden die geïnteresseerd zijn in het leren van nieuwe vaardigheden kunnen nu kosteloos aan de slag met ruim 160 verschillende online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, fotografie, taal of commerciële vaardigheden.

De ruim 160 online cursussen worden aangeboden door de leerplatformen Soofos en Good Habitz en zijn terug te vinden via de website www.bibliotheek.nl/cursussen. Op deze website kunnen leden vande bibliotheek met hun persoonlijke bibliotheekaccount inloggen. Na het inloggen krijgen zij toegang tot de cursussen op de website van de aanbieders.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden