Kosteloze cursus Leef! Voluit leven, naar uw wens of verlangen start in Deventer

Kosteloze cursus Leef! Voluit leven, naar uw wens of verlangen start in Deventer

Deventer - Zou u ook meer willen leven naar uw wens of verlangen? En meer willen leven in het moment? En wordt u soms tegengehouden door negatieve gedachten over bijvoorbeeld gebeurtenissen in het verleden? Of beren op de weg die u tegenhouden echt te leven naar wat voor u belangrijke waarden in het leven zijn? Dan is de cursus “Leef” mogelijke iets voor u. De achtergrond is het gedachtegoed van de Acceptance and Commitment Therapie, de ACT benadering.

“ACT leert je om op een zachtaardige manier om te gaan met je gedachten, gevoelens en omstandigheden, terwijl je op weg gaat om je doelen en dromen te verwezenlijken.”

De cursus wordt georganiseerd door Impluz en start op maandag 29 maart om 14.00 uur en bestaat uit 4 bijeenkomsten. Tussendoor krijgt u oefeningen mee om thuis mee aan de gang te gaan. De cursus is online (indien de Corona-maatregelen het toelaten is het mogelijk dat de cursus op een locatie in Deventer wordt gegeven).

De cursus is bedoeld voor mensen in alle leeftijden vanaf 18 jaar, die meer volgens hun wens en hun verlangen willen leven. Die willen investeren in zichzelf.

Deze cursus gaat over de bereidheid om te leven met dat wat er is, hoe om te gaan en leren verdragen van negatieve gedachten en gevoelens, leven in overeenstemming met je waarden in de belangrijkste levensterreinen van je leven. We maken gebruik van Mindfulness oefeningen.

Aanmelden voor de cursus kan via www.impluz.nl/cursussen. U kunt hier ook meer informatie vinden. U kunt ook mailen naar info@impluz.nl of telefonisch contact opnemen via 0570-604900.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden