Online voorlichtingsavond mbo Zone.college Deventer

Online voorlichtingsavond mbo Zone.college Deventer

Deveenter - Op donderdag 11 maart van 18.00 tot 20.00 uur organiseert Zone.college Deventer een online voorlichtingsavond mbo voor toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers.

Bezoekers kunnen dan vanuit huis kennismaken met het groene onderwijs en de opleidingen van de locatie. Aanmelden voor de online voorlichtingsavond is verplicht en kan via het aanmeldformulier op de website van Zone.college.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt een e-mail met een link naar het online programma. Docenten en studenten geven uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de beroepsmogelijkheden. Inloggen kan tijdens de online voorlichtingsavond op ieder moment. Op vaste momenten starten er verschillende voorlichtingen.

Zone.college biedt in Deventer de mbo-opleidingen Dierenartsassistent paraveterinair en Dierverzorging. In alle opleidingen staan persoonlijk contact, praktijk, goede faciliteiten en aandacht voor vakmanschap centraal. Met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid biedt de groene sector veel nieuwe banen. De praktijk speelt dan ook in alle opleidingen een belangrijke rol.

Zone.college biedt ook mbo-opleidingen en cursussen voor volwassenen. Op 11 maart tussen 18.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers een online afspraak maken met de opleidingsadviseurs van het volwassenenonderwijs.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden